Halloween-2019

Увечері мерці немов повстали
люди гуляли у страшному гримі
костюмами жахів увагу пригортали
у були дикі танці у їдкому димі...
Несли гарбуз чоловіки в руках
дівчата не знали що це не свати
і хто зна що творилося в думках
але додому вони боялися піти...
У гарному гуморі була малеча
поряд з дорослими завжди снували
бо це свято боятись недоречно
шкода раніше Хєлловіна не існувало...


Рецензии