Мисяць выйшов з подружкою в пари

Мисяць выйшов з подружкою в пари
И от щастя там свитяця вдвох !
З нейю довго скрывався у хмари -
Щоб избигнуть от зирок пидвох !

Вин же выбрав соби з них найкраще -
Ти от рэвности скоро згорять !
Успокойить щоб душу горящу
Хочуть знать хоть про що говорять.

Но вже стало хоть трохы спокойно,
Нэбо чистэ, кругом никого,
Тай вже можно явыця достойно,
Ны стисняяся щастя свого !

Вона й правда така ясноока !
Яка ж пара из них чаривна !
Та ны будэ ж вона одынока,
Красатуля така лышь одна !

Бырыгла сэбэ, мабудь, для нёго -
Ны моргнула никому ни раз,
Вин для нэйи дороже усёго -
Свойим щастям хай радують глаз !


01.11.2019.
 


Рецензии