Козге тынлык

Кичкырын.
Тэрэзэдэ утлар яна.
Тынлык.Козге тынлык.
Салмак кына жил исэ.
Битлэремнэн сыйпый.
Чэчлэрем белэн уйный тоткалап.
Рэхэт. Коз кочагында рэхэт.
Барам сулап иркен хаванны.
Аяк астында яфраклар шыгырдап кала.
Саргаеп кипкэн улэннэр кала иеп башладын.
Еракта эт оргэн тавышлар.
Э мин барам чумып уйларга.
Эллэ нинди тылсым котэ кунел.
Нидер житми кебек жанга да...
Килеп сыенасым килэ колач жэеп.
Юл буенда торган каенга.

21.10.2019


Рецензии