Чекаю на тебе

Чекаю на тебе, прийди, прилети,
Не на час, не на день – на всі решта роки,
Життю щоб радіти, кохати, любить,
Прожити не марно – добрий слід залишить.

Чекаю на тебе щоночі, щодня,
Вслухаюсь у вічну вседайну безмежність,
Де ж ти? Доле і щастя, голубко моя,
А я твій довіку, мій ангел небесний.

Не чую я кроків твоїх по землі,
Не бачу й небесного крил твого лету,
Пломінь серця пошлю я настрічу тобі,
Щоб дорогу твою осявав він далеку.

Чекаю на тебе щоб разом іти
По нелегких тернистих життєвих стежинах,
А щоб рід не пропав, а лишивсь навіки –
В житті подаруєм собі дочку і сина.

Зростимо їх в любові, зростимо їх в добрі,
Навчимо рідну землю свою шанувати,
Щоби завжди і всюди у нашій землі
Нас з тобою у них всі могли пізнавати.

04.12.2005


Рецензии