Бала

Бала – ;;нн;т ч;ч;ге,
Гаил;не;  ул ,кил;ч;ге.
Агачны;  да  ;имеше,
Алла;ыны;  бирмеше.

Гаил; агачы матур ,
Шау ч;ч;к к;мс; ген;.
Була агачны;  кадере,
;имешл;р бирс; ген;.

Ч;ч;кл;рне ;зм;гез сез ,
Ныгымыйча, ;лгермич;.
Ашамагыз ;имешл;рен ,
Пешмич; ,  ;итешмич;.

Гаил; агачы т;рбия сорый,
Т;рбиял;м;с;;  ул , корый.
;имешл;ре булсын т;мле,
Су  сиб;рг;  кир;к  а;а  яме.

Бала чакта карый  ата – ана,
;ск;ч  онытма,  аларны  кара.
Бала   кит; ничек т; ш;;;рг;,
Ана  к;;еле  бала  бел;н  берг;


Рецензии