З думкою про птаство

Ще не хурделить.
Пташки ще ситі.
І є тепла ще
в хмаринок ситі.
На ковдрах жовтих -
червоні латки.
І ще з пломбіром
стоять палатки.
А вже від завтра -
зигзаг погоди.
У нашу осінь
бредуть негоди.
Малі, частіше
в теплі бувайте.
Але про птаство
не забувайте,
і годівниці
для них майструйте.
Які ви чуйні -
продемонтруйте!..

Жовтень 2019


Рецензии