Земний дивний храм

Новий день відкриває обійми,
посміхається сонечком нам.
На душі дуже радісно й вільно,
Бог дарує земний дивний храм.
Храм природи, де кожен на місці,
що Творець Сам йому і відвів.
Час збирання плодів й падолисту
і цвітінню духмяних садів.
В Бога зайвий ніхто не буває-
ні травинка,ні жук-павучок,
ні хмариночка біла над гаєм,
ні пташина в саду,ні грибок.
Все по Слову Його,все по Слову-
Він господар є неба й землі.
Дав Він кожному навіть і мову,
і чудові ,і ніжні пісні.
Час збирати каміння й кидати,
час для місяця й сонечку час.
Час лягати і час є вставати,
час є сіяти й час є збирати
і прославити Бога є час!!!
Та чомусь люди не поспішають
і не бачать земну благодать,
не цінують того,що вже мають
і що можуть вони іще мать.
Хай прозріють засліплені очі
і почують слова глухі душі ,
Слово Боже, мудре й пророче,
хай оживить серця всі байдужі!
Поспішайте !Дух Божий не вічно,
буде жити на грішній землі!
Запасіться спасінням навічно
і вкусіть благодаті плоди!


Рецензии
...всё даётся от Бога,
Выбирай и живи...,
Но... желаний дорога
утопает в кровИ...

С Добром...

Сергей Таболин   09.11.2019 21:57     Заявить о нарушении
Без усилий ничего в этой жизни не даётся.
С миром,я.

Левиа   23.11.2019 19:41   Заявить о нарушении