Нац я народжу ться

         Нація народжується


Коли ти в правді — глас Небес
пірамідальні
стоять
тополі
навіть емоції! —
надчисті
і надгеніальні
наднаціональні!
це оглядають нас
тополі ближнії
й тополі
дальнії...

19.10.2019


Рецензии