буде св тло. буде чай

*   *   *


                Святому Богу і святому Миколаю
                присвячується — з любов’ю!


І буде світло. І буде чай.
Та я й цей світ —
здоров’ям покриваю,
що Бог не міряв,
й ніби подавав — для чаю...


І! — що я знаю!
ой, Ти — любов’ю світ цей
покриваєш,
не те, що я —
здоров’я й гумор ще ціджу,
аби от навернулися до чаю...


«Й щоб ти любив...»
а я тут список Богу:
і того,
й того,
й того, й того,
й того?
але любові ще такої я не маю! —
як з себе видушу,
щоб напоїть?
і Ти це знаєш!!


Ну склад здоров’я!
Духовного? Та всяке є.
Та в складі Бог —
і з гумором
                все роздає...

31.10.2019


Рецензии