З Днем бабусь i дiдусiв

– З Днем бабусь і дідусів,-
Сказав онучок і присів.
Сів, подумав що казати,
Винуватців став вітати.

– Я вітаю вас бабусю,
Вам низенько я вклонюся.
І вітаю дідуся –
Втіха я його уся.

Ви – найкращії у світі,
А онуки – перші діти.
Кращих в світі більш нема,
То ж шукати – це дарма.

Я здоров’я вам бажаю,
Вас люблю і поважаю.
Буду дуже чемним я.
Всі ми – дружная сім’я!

28.10.2019 р.


Рецензии