Жовтень

Пишу я жовтень із натури
на коноплянім полотні.
Не обриси і не фігури -
слова підвладні лиш мені.

Не маслом та моя картина
і не гуашшю кольорів рясних.
Мої вірші - оранжево-кармінні -
слова нанизувать готовий всі.

Забарвлення своє. І просто
і неповторний тон лиш свій.
Неначе осінь-золотоволоска
сама веде рукою дум моїх.

Плету словесні я ажури.
Пишу я жовтень із натури.











































coverсія


Рецензии