На украинском. Биду нэ клыч

      Біду не клич.
 Освоїв слово б... сусід
 Грунтовно та надійно
 І, не подумавши як слід,
 Вживав його постійно.

 Дівчину кличе до вінця :
 Я, б..., тебе кохаю.
 І руку й серце до кінця
 Тобі, б..., довіряю".

 Освідчень кілька їй було.
 Про жодне не забула.
 Та це до шоку привело.
Такого ще не чула.
 
 Протестно руку підняла,
 Крутнула головою.
 "І дня з таким би не жила.
 Не пара ми з тобою.

 До шлюбу іншу приведеш,
 Як розум Бог направить
 Або таку,як сам, знайдеш,
 Щоб дурість разом славить".


     САЛО - СИЛА.
 Від людських хвороб існує
 Засобів немало.
 Та від вірусів рятує
 Лиш свиняче сало.


Рецензии