ОС1ННЯ ПАЛ1ТРА

Соняшником жовтим сонце усміхається,
Шле проміння лагідне, тепле, золоте.
В «бабиному літі» осінь утішається,
І тонке мереживо, знай собі, плете.

Різнокольоровими фарбами малюється
Безліч неповторних, чарівних картин…
І талант Художника істинно цінується,
Бо у всьому всесвіті Він ТАКИЙ - Один!


Рецензии