Вгамуй

***
Вгамуй прискіпливу образу,
Життя — палаюча свіча;
Сильніший той, хто не мовчав,
Хто підіймався в бій щоразу.

Цінують завжди перемогу,
Усмішка долі — добрий знак,
На вістрі програних атак,
Нудьга ускладнює дорогу.

Навчилась заздрість мандрувати,
Її пекучість майже скрізь.
Підступна зрада темний ліс:
Не знаєш, де чекають втрати.

Знаходить жертву самотина,
Серед омріяних шляхів,
Коли не бачиш ворогів,
А в серці — спогадів лавина.

28.10.19р.


Рецензии