Мамо я склала пiсню

Мамо, я склала пісню і співаю її.
Мамо, ти нині й прісно живи в серці моїм.<
Мамо, зійшла на небі зірка твоя, а я..
Молюсь за тебе, рідна моя, люба моя,...
Приспів:
Не вмирає невмируще-
Те, що світиться любов'ю.
Я люблю тебе ще дужче.
Я пишаюся тобою.
Не вмирає, не вмирає:
Слово, усмішка дитини,
Руки, що життя тримають,
Честь і вірність Батьківщині.

Мамо, до нас у гості завітала зима.
Мама, а я і досі знаю, що не дарма
Мрію про те, щоб щастя в людях жило й цвіло
І дарувало світу добро і серця тепло.

Приспів:
Не вмирає невмируще -
Те, що світиться любов'ю.
Я люблю тебе ще дужче.
Я пишаюся тобою.
Не вмирає, не вмирає:
Ніжність доньки, мужність сина,
Все що я у серці маю
До своєї України.
Мамо, я склала пісню і співаю її.
Мамо, ти нині й прісно живи в серці моїм.
Мамо, хай сяє в небі зірка твоя, а я..
Молюсь за тебе, рідна моя, люба моя,..
 27.10.19


Рецензии