Молись за мене, мамо

Молись за мене, мамочко, щодня –
Твою молитву Господь завжди чує.
Росту я від молитви, мов дитя,
І Бог щасливу долю подарує.
Молись за мене, мамо, кожну мить,
Хоч іноді відчуєш навіть втому,
Бо без молитви так душа болить…
Молись за мене Господу Святому.

ПРИСПІВ

О, мамо, мамочко моя,
Я без молитви - сиротина,
У серці вся любов твоя,
Доросла, та твоя дитина.
О мамо, мамочко моя,
Уклін доземний, люба нене,
Від цього вже щаслива я,
Що молиш, мамочко, за мене.


Молись за мене, мамочко, молись,
Й за тебе я щодня молитву молю.
Благаю я - ти лиш не зупинись,
Не винесу я, нене, того болю.
Молись за мене, мамочко, й вві сні ,
Хоч спатиму - молитву я відчую.
Щасливими хай будуть наші дні.
Я й подумки тебе щораз цілую.

ПРИСПІВ

Молись за мене, мамочко, прошу,
Твоя молитва душу мені гріє,
Тебе у своїм серці я ношу,
Вона мене голубить і леліє.
Молись за мене, мамо, все життя,
Твоя молитва завжди найсильніша,
В ній кожне слово – долі вишиття,
Й вона для мене, мамцю, наймиліша.

ПРИСПІВ

28.10.2019 р.


Рецензии