Молись

Молись за мене , мамочко щодня –
Твою молитву Господь завжди чує.
Росту я від молитви , мов дитя,
І Бог щасливу долю подарує.

Молись за мене , мамо , кожну мить,
Хоч іноді відчуєш навіть втому.
Бо без молитви так душа болить…
Молись за мене Господу Святому.

Молись за мене , мамочко , молись ,
Й за тебе я молитву завжди молю.
Благаю я , ти лиш не зупинись –
Не винесу нестерпного я болю.

Молись за мене  , мамочко, й вві сні ,
Я спатиму , й молитву  я відчую.
Щасливими хай будуть усі дні…
Я й подумки тебе завжди цілую.

Молись за мене , мамо , я молю,
Бо без молитви  я , як сиротина.
За тебе  я молитву теж молю,
Бо мама ти , а я – твоя дитина…




28.10.2019 р.


Рецензии