Залежн сть

Яка ж яскрава осінь цього року!
І кожен ранок за вікном туман...
Та все одно, ти з дому - ані кроку!
І знову мовчки дивишся в екран.

А на екрані - там життя фонтаном:
Новини, блоги, відголос війни!
В коментарях відважним капітаном
Ти оппонентів ставиш до стіни.

Опале листя килимом накрило
Доріжки в парку, вдарив морозець.
Тебе ж притисла нездоланна сила
До інтернету, хай би йому грець!

І доки електричний струм в мережі,
А очі у екран до забуття -
Ти сам встановлюєш для себе межі,
І не пізнаєш смак свого життя!


Рецензии