Чорне сонце

Сьогодні сонце чорне. Я вино відкоркую.
Сама уже не знаю що у житті святкую.
Ти від мене далеко, нічого про тебе не знаю,
Не хочу вірити в гірше, та все чогось чекаю.

Троянди білі зів'яли, неначе наше минуле.
Тумани. Осінь плаче. Колись ми щасливі були.
Думки за думками линуть, невже я надію втрачу?!
Напевне ти не відчуєш, я плачу
сьогодні...плачу!!!

Ті крила, що дарувала, залишив, як мою душу,
Я тебе відпускаю. Не хочу, пробач -- я мушу!
Неначе на грудях камінь, повітря мені бракує..
Ти чуєш: то все не правда...не правда, час не лікує!!!

Сьогодні сонце чорне. Я вино відкоркую...


Рецензии