Ист-ривер

ИСТ-РИВЕР
Лола Ридж

Угрюмая река,
Измученная монотонностью огней
На пляшущих мачтах кораблей...
Они бесятся на ней... угрюмо ворочающейся в русле...
Вздымайся, река...
Извергай эти огни икрой в темноту,
Ночь поглотит все твои дары.

EAST RIVER
Lola Ridge

Dour river
Jaded with monotony of lights
Diving off mast heads….
Lights mad with creating in a river... turning its sullen back....
Heave up, river…
Vomit back into the darkness your spawn of light…
The night will gut what you give her.


Рецензии