Люби меня, всё равно - 2019 Love Me Anyway

Люби меня, всё равно.
Когда я ухожу - люби,
когда мы не совсем одни
останься и всё пойми.

У тебя - в чемоданах - жизнь.
Поезд и самолёт - бежит.
Отпускать или ждать свет?
Лечим время, оно нас - нет.

В берег вошедшим горем
в пробоины хлещут волны,
но судно стоит пришвартованным,
плавятся борты солью.

Остановленный, контрзависимый,
я всё стоял над судном -
в берег вошедшей болью,
необъяснимой, обратной любовью.

Я рассмотрел пробоины -
и во мне омывает так же..
неразделимо, вечным покоем..
выбора не было, больше не страшно.


Люби меня, всё равно.
Когда я ухожу - люби.
Когда мы не совсем одни
останься и всё пойми.

Love me, no matter what
love me, when I leave you
when we are not completely alone
stay and understand everything.

Your whole life is in suitcases,
trains and planes are going so fast.
Should I let it all go, or continue to wait
for the light inside of me?
We all healing this time, but it doesn't heal us.

Grief has flooded this coast
and waves crash into the ship holes.
But the ship is moored as always
its boards melted by a sea salt.

I'm stopped and counter-addicted
I keep looking at the ships sides,
pain crashed into this coast
inexplicable, feels like the opposite side of love.

I looked closely at the ships holes,
it looks like inside of me.
Inseparably, eternal peace touches
I had no choice, I'm not afraid anymore.

Love me, no matter what
love me, when I leave you
when we are not completely alone
stay and understand everything.


Рецензии