Хочу сала!

Та, що ж це за, життя настало?
Де радощі мені шукати?
Замість книжок – на думці сало, -
не маю шлунок чим напхати.

Якби ж могла повітрям жити,
то, може б я й не переймалась.
Для мене всі шляхи закриті, -
померти лиш мені зосталось.

Пенсіонер – блоха нікчемна,
я не потрібна нашій владі;
з телеекранів, тільки, чемно
говорять, ніби на параді.

Насправді – лиш про себе дбають, -
мільйонів, бачте, їм замало!
Вони, напевно, і не знають,
що недоступним навіть сало
пенсіонеру зараз стало!
               
Грудень 2016.


Рецензии
Вошивий про лазню, а ми про сало, шкода і того не стало.

Татьяна Сыроежина   28.10.2019 14:21     Заявить о нарушении