Весняна пiсня

Вітер легенько
В мареві ночі
Верби колише
Місяць як срібло
По-під рікою
Стежину пише...
А ми з тобою
Серед весни
Вночі блукали
Ніжно кохались
І милувались
В ніч загортались...
В тихих заплавах
Зорі купались
І нас до ранку
Не відпускала
Чарівна пісня
Юності й щастя...
А як світанок
Понад садами
Рум'янець вишив
Вітав всіх травень
І  соловейко
В ранковій тиші...


Рецензии