Твоя любов немаэ меж

Твоя любов немає меж,
вона за край землі сягає
й мене від зла оберігає,
торкається небесних веж.
Я в тіні крил Твоїх сховаюсь,
коли настане час тривог,
Ти мій наставник,Ти мій Бог,
на йоту у Тобі не сумніваюсь.
Коли вже буду знемагати я,
підтримаєш для зльоту крила,
щоб я у небесах парила,
адже Ти Батько-я Твоє дитя.
Коли ж піду долиною тривог,
Ти поряд будеш крокувати,
і жезл із посохом тримати,
і поведеш зі мною діалог.
В Тобі завжди потребу маю,
до Тебе,в думах,лину я
з Тобою ми одна сім'я,
і ворогів усіх перемагаєм.
Ні з ким Тебе не порівняти,
такого другого нема,
Ти щит,опора і скала,
Ти любиш більш ніж рідна мати
за це Тобі осанна і хвала!!!


Рецензии