Снова Тёще тост

Любо моя тещо
таке хотів я вам сказати
та багато побажати
але скажу одну я річь
щоб з чоловіком плічь о плічь
йшли ви разом все життя
не мали смутку й каяття
що жили ви завжди в достатку
і не забували вий диття
яка дарунок вам придала
маленьке янгольське маля
тому любіть тому прощайте
ви всякі речі у житті
бо ви е радісна й весела
да і просто як тюльпан
який роквітне він чудово
і ніколи не завьяне він від ран
тому живіть ви і радійте
бо життя воно одне
у нас завжди ви е едина
бо буде так от і все


Рецензии