Тост Тёще

Віка та зровоья і великого щастья нехай мимо вас минають не щастья що були ви завжди молоді та здорові
та завжди ви знали що ви не порожні
бо у вас е сімья
та у вас тут е ми
е тут онучка у всій красоті
то є прикрасне
то є той сміх
то є то що не хватае у  всіх
тому я хотів однако сказати
що життя є той шлях який треба долати
жити радити и трохи цінити
щоб це маленьке життя достійно прожити


Рецензии