Я до тебе прийду коли небо всмiхатимуть зорi

Я до тебе прийду коли місяць простелить стежину,
Між крислатих дубів де чекаєш мене ти в гаю,
Щоб зустріти тебе, серцю милу, жадану, єдину,
Окунути в обійми й сказати “Кохана, “Люблю”.

Я до тебе прийду коли вітер луги заколише,
Коли вечір умиє росою пахучі квітки,
Коли навкруги запанує промовиста тиша
І чарів до гаю нашлють нам далекі зірки.

Я до тебе прийду коли небо всміхатимуть зорі –
Їх усміх чарівний вцілую у твої уста,
Торкнуся душі і з очей кришталево прозорих
Всміхнеться любов мені щира, небесна й свята.

11.11.2018


Рецензии