Театр життя

Ми всі знаходимось в театрі,
Ми всі артисти й глядачі,
Ми граєм ролі на що здатні,
Які нам в силу, по плечі.

Усе життя – одна вистава,
Де кожен з нас є сценарист.
Виходить драма чи забава,
На що у кожного свій хист.

Давно вже роздані всі ролі
І репетицій в нас нема,
Тут Бог зібрав всі наші долі,
Тут світ видовищ задарма.

Тут не буває дублів звичних,
Для всіх тут проба лиш одна,
Ми крок цей робимо у вічне
Свій шлях в майбутнє проклада.

Тут дії й сцени всі змішались,
Нема афіш ані антрактів,
Тут ролі всі перемішались,
Тут п’єса лиш з реальних фактів.

06.11.2017


Рецензии
Хорошие стихи. Так легко читаются. Всего Вам доброго.

Тома Тихая   03.03.2020 22:26     Заявить о нарушении