Айастанэ канчум

ЭРАВОР АЙЕР  АЙАСТАННЕ КАНЧУМ
ДЗЕРНЕРЕ ЛАЙН БАЦ- ДЗЕЗЕ СПАСУМ
ЦАРАВЕ ЕРКИРЕ АРАНЦ АЙЕРИ
КАРОТНЕ АРНУМ АНГУЦЯЛ ПАПЕРИЦ

ЛАЦУМЕН САРЕРЕ АРАНЦ АЙЕРИН
ОСУМЕН ГЕТЕРЕ АРАНЦ  ЖПИТИ
АНЦНУМЕН АМПЕРЕ АРАНЦ ГУЙНЕРИ
ЭЛ ОВ ПИТИ КЕЗ- АЙАСТАН ВАЭЛИ

ПРИПЕВ

АЙАСТАН МЕЦ ЕРКИР АЙАСТАН
АХ ЕРП ПИТИ КО АЙЕРЕ ТУН ГАН
ХАРС АРДААН  ЕВ АНИН
КАРОТИЦ КЕМЕРНЕН ЭС ПАИН

АРАРАТ ЛЕРАН ГАГАТИН
ЗУРНА ЕВ ДУДУК КЕ ЭНЧИ
ДООЛЕ КЕХПИ КОЧАРИН
ВОР ШУРЧ ПАР БНЕНК АЗГОВИ

2
ЦАНГУЦЮННЕ ЕХЕЛ МИАК АЙЕРИ
ЕВ АЙТ ЦАНКУЦЮНЕ АРТАРЕ БАРИ
МЕЦ  АЙАСТАНЕ НОРИЦ ВОР ТЕСНЕНК
АВАКВЕНК МЕР ЕРКРУМ
АЙАСТАНЕ ВАЙЕЛЕНК

АМБОХЧ АШХАРИ АЙЕРНЕН СПАСУМ
АЙРЕНИКИ КАРОТЕ ЭРВИЦЕН КАШУМ
ЭРУ ЧЕ АЙН ОРЕ ВОР МЕНК МИАСИН
БАРЦРАЦНЕЛУЕНК МЕР ДРОШЕ МАСИСИ

ГАГАТИН


Рецензии