Вернверадарцу им сере

1
МИАЙН-МИАЙН МИ КУМ
ерчангуцюн ТУР
МИАЙН МИАЙН МИ УЙС
ИНЦ НВИРИ
ЕРПЕВ ГНУМЕС ДУ
АМБУМ ЕРКИРЕС
МОРАНАЛ АРЦЕК
ИРАВУНК УНЕС

МИАЙН МИ КУМ МЕР ХЕНТ
СИРО ПАИЦ
МИАЙН МИ УЙС ТУР ИНЦ ДУ
АВИТЯН
ТУР СЕРЕТ ЧЕМ КАРОХ
АРАНЦ АЙТ КАХЦРИЦ
АРАНЦ КЕЗ АСКАЦИР -ДАТАРКЕ АШХАРН ИНЦ АМАР

ПРИПЕВ

ТУР ЭД ИМ СЕРЕС ТУР
ВЕРАДАРЦРУ
СРТИТ ВРА КНКШАНКЕС ПАПАНИ
АР СЕРЕ ИМ ХЕНТРЕМ
ВЕРЦРУ
ВЕРКОТЕ ЧЕГЕЦЕС
НА КЕ ЦАВИ


2
ЕРП ЕСЕМ АРАНЦ КЕЗ
АНАТАКЕ ЕРКИРЕ
ОКИС ЕВ СИРТС
АНДУТЕН ЭНКНУМ
ЕРП ДУ ЧКАС
АНИМАСТЕ КЯНКЕС
ИМ ГИРЕ ЧАКАТИС
ИНЧУЕС ПОПОХУМ

ЕРП ДУ ЧКАС
ИНЦ ЭТЕ БАЖАНУМЕ
ЕРАКНЕРОВС АНЦНУМЕ
ЦУРТЕ ГИШЕРВА
ДРАХТИ ВАР ГУЙНЕРЕ
ХАМРЕЦНУМЕ КАРОТЕС
ЭРАЦНУМЕ КЕЗИ -ИНЦАНИЦ - ЭРУ АВИТЯН


Рецензии