Ненька-Украiна

Я так люблю свій рідний край,
Стражденну Україну.
Сади вишневі, дивокрай
Та батьківську хатину.
В годину злу і в добрий час
Люблю її всім серцем.
Вона як матінка для нас,
Як те живе джерельце.


Рецензии