Привет

Привіт... чому ти снишся кожну ніч?
Привіт... я мов козак шукаю Січ,
Привіт...на Сонці безліч білих плям,
Привіт... я знаю свій Альдебаран.

Привіт... так холодно і темно тут,
Привіт... нема нічого, є маршрут,
Привіт...відсутні роздуми про біль,
Привіт...порожній мчить автомобіль.

Мала... ну ось і ти, я так чекав,
Слова... летять на небо, поміж скал,
Нехай...тепер чекає цілий світ,
Кохай...я тихо шепочу привіт.


Рецензии