***

Все лізуть в голову  думки
Ні  ж бо про щось гоже,
А лізуть  в голову думки
Все  про щось негоже.
Про тебе , друг сердешний мій,
Мої думки давно...
Навіщось доля  нас звела,
Як у тому кіно.
У світі все не просто так...
Щось вище є, так, що
Нехай все буде,  як воно
Вже склалося само...
Пробач мені за спалах мій,
Що може  не властивий віку,
Але ж моє ім 'я і є
Це  -- "спалах смолоскипу"


Рецензии