Кривда i правда

* З почутого дитячого.

"Кривда - телевізор.
Кривда - Інтернет.
Вирватися важко
з їх цупких тенет.
Інша справа - книги.
Я ось - книгоман.
Отже правду бачу
крізь брехні туман.
Істини багато
почерпнути зміг.
Слушно телевізор
я беру на сміх.
Інтернет - підступний.
Розкусив. Ато.
Читача не зіб'є
зі шляху ніхто!.."

Жовтень 2019


Рецензии