Не шкодувала я анi на мить

Не шкодувала я ані на мить,
Що українкою у світ  я народилась .
Щаслива в Україні славній жить,
Й за це не раз я Богу помолилась.

Не шкодувала я ані на мить,
Що проживаю в рідній Україні.
За рідну землю аж душа щемить.
Тут пісня українська лине.

Не шкодувала я ані на мить,
Що кров в мені тече теж українська,
Та серце дуже часто так  болить,
Що рана в України ще ятриться.

Не шкодувала я ані на мить,
Що українська – рідна моя мова.
Живу я тут і буду тут я жить,
І не цуратимусь вкраїнського я слова.

15.10.2019 р.


Рецензии