Фотограф

Він намагається пірнути в твою душу.
Та зрозуміти сенс її буття...
І віднайти серед води родючу сушу,
Що бы посіяти у ній нове життя.

І щоб життя це вийшло через погляд
У відблиску замріяних очей.
Він витягне з часів найкращий спогад.
Покаже суть невидимих речей.

Він майстер фото і митець моментів.
Найкращий вчитель і знавець життя.
Він знайде купу вдалих аргументів,
Щоб був твій сміх... а може каяття.

Такий, як ти на фото лише зараз.
Відірваний від шуму й метушні.
Тарас Гегельський - то є майстер
У фотопсихології душі.


Рецензии