Повертайся, сину!

Сину любий, сину, ти моя дитина,
Ти одна єдина на усій землі.
Домівку покинув в цю лиху годину,
І махнув рукою « Я вже на війні».

Голубе мій милий, пташко сизокрила,
Я тебе чекаю вже багато літ…
Я стою на ганку з вечора до ранку
Помолюсь за тебе і за Божий світ.

Повертайся, сину у свою родину,
Вісточку маленьку ти пришли мені.
Хай почує небо нам війни не треба,
Краще жити в мирі на нашій Землі!


Рецензии