Ти кушко кошкиз

Нош укылтэм тон чебер,
зэм но, мон м;змисько,
лулы кошкема вунэты
ул шорош дробно шапык-мертам.

Жожмыт тол шуккиз укноосам,
сэрпалляз ишкалтоз куарзэ,
кот пияла бордыса но,
но тол мед арес матынгес-а мар-а.

Жыт буш лыктиллямтэ
жобан улэ вузон, буран улэ ;уштыса,
каллен но аръёс лобо,
кезьыт сюлэм но трос ини.

Нош укылтэм тон чебер,
ортчем пумиськонын но мон мед,
ар кошке но пыре
мон номыр мылкыд сия...


Рецензии