на мостах

ми надто довго вешталися мiстом
смiялися на сходах у парадних
автiвки вiдступали наче хвилi
коли мы переходили дороги

на втомлених мостах пiд бiлим небом
чекали на повстання проти ночi
аж поки повертатися пiд землю
нас не покликав голос електрички


Рецензии