Господь В н Св тло, буде час серце...

*   *   *

   


Господь — Він Світло,
буде час — серце засвітить,
Господь —
Він вищий над
світильник семипалий...
Батьки, не досаждайте вашим дітям,
щоб вони духом не упали.


Нехай же нас ніхто
за тінь
не судить,
за те, що знали,
напівзнали
й не пізнали,
все це лиш тінь того, що буде,
дійсність — Христос,
у Його світло
ступні стали б...


Усе бо нищиться, коли вживається,
хоч кинь,
все так й з законами —
й навчаннями людськими!
а обновись в нову людину,
стару — світ — скинь,
бо все освітлюється у серцях,
бо світ оновлюється за подобою Творця!!
мудрішають як змії
за місцинами вузькИми...
 
Якісь були сміливі й зараз ніби лячні...
а Богу помагав —
та серце моє-Його рвав?
то Світло — Він
ти очі мав?
й ти очі мав?
       то будьте вдячні...

19.10.2019


Рецензии