З р ваблять рожев троянди

Зір ваблять рожеві троянди,
Мов ранок, що ледь-ледь бринить,
Прекрасна квітуча гірлянда
Незвичним малюнком горить.

Вона довгий час надихає,
Дарує любов і тепло,
Красою мене зогріває,
Народжує радості тло.


Рецензии