Дорога...

      ***

"Сквозь туман кремнистый путь блестит..."
М.Ю.Лермонтов


Дорога, шлях, стежина – це життя!
В пологовий будинок, чи до неба…
Минаємось!... А зорі ті і шлях
все будуть сяяти і кликати священно
рядками Генія…

13 жовтня 2019 року.


Рецензии