Це буде смiшнувато

Літа летять, як листячко зліта
З дерев. А рима звісилась зі стріхи і регоче.
Летить пташина...і ось летить літак...
А ти чому лежиш, летіть не хочеш?

Що? Важкувато? На низку нанизав
Свої літа та й носишся, як дурень
З отою низкою. Багацько ти "украв"
Та не своє. Та півдороги - грудень.

Калюжі будуть наче дзеркалА...
Ти повсковзнешся...ти впадеш...загубиш
Свої літа. І скажеш - Як мала
Була та низка! Реготати будеш...


Рецензии
смiшнуватiсто

Игорь Нехаенко Одесса   30.07.2020 13:56     Заявить о нарушении
Це отаке тісто...смішнувате

Екатерина Синесгерева   30.07.2020 16:56   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.