Митець - то людина

Подихом лляним
Кольором тьмяним
З тобою розмовляли
Днями та ночами

З тобою говорили
О птахах білокрилих
Про їх велику зграю,
що небо обіймає

То кольором блакиті
Щодня, щовік, щомиті
В зеленому вбранні
Кохали як малі

Палітра нескінченна
відтінків незліченна,
фарбуєш ти
картину.
митець - то є людина.

09.10.19г


Рецензии