Зимова казка у Карпатах

Зимова казка у Карпатах,
Хоч осінь ще в календарі.
Цвітуть троянди,все у шатах,
Але зима вже надворі.

Зимова казка у Карпатах,
Прикрило снігом всю красу,
Не видно друзів десь пернатих.
На аркуш це перенесу.

Зимова казка у Карпатах,
Троянду ніжну сніг прикрив,
Розбіжність є чомусь у датах.
Озимину хтось не садив.

Зимова казка у Карпатах
В осінню пору – рано ще.
Лиш радість дітям на санчатах:
Земля під сніговим плащем.

07.10.2019 р.


Рецензии