Пробач

Пробач мені , якщо ти зможеш ,
За мою сповідь і за вдачу.
Словами ти не допоможеш…
Душа голосить і я плачу.

Пробач мені , якщо під силу ,
Та постарайся зрозуміти ,
Якби мені Господь дав крила – 
В світи готова б полетіти.

Пробач мені , якщо кохаєш ,
Якщо тобі я небайдужа ,
Якщо захочеш – почекаєш …
Й тепло у серці , а не стужа.

Пробач мені і не запитуй  ,
Чому тебе про це благаю…
Кажу відверто я , не скрито –
Давно тебе я вже кохаю.

Пробач мені , якщо не важко ,
Пробач за сповідь і розмову…
Тріпоче серце , наче в пташки ,
Бо серце й розум мають змову.

22.10.2019 р.


Рецензии