А она уа-уа, полюбуйтесь, какова!

Но приятней быть Ю-Эй
Почему-то всё же ей!..

"Завтра встанет солнышко,
Встанет и Алёнушка.
Будет солнце греть,
Будет дочка петь.
Целый день "уа-уа",
Полюбуйтесь, какова!.."
     Е.А.Благинина,
Стихотворение "Алёнушка".

Україна - немовля.
Вона ще слів як слід не вимовляє.
А вже чогось там від Кремля-
Дитинця зайвого для себе вимагає.

Так вимагай ще більшого
Щасливого кінця
Для всього, ти,
Земного рая!..


Рецензии