Направлю взгляд свой в небеса

    Н.Бидненко

Зверну свій погляд в небеса:
Зірок насіяно без краю…
Яка божественна краса!
Це, мабуть, там є місце раю.

Цвітуть сади там круглий рік,
Там арфи ангельські лунають,
А у життя короткий лік…
То ж як до раю потрапляють?

…Гуляє вітер у житах –
Колосся ловить кожен порух.
Насправді рай не в небесах,
А там, де ти зі мною поруч.

***
Направлю взгляд свой в небеса:
Там звёзд насеяно без края...
Какая , Господи, краса!
Там, видимо, есть место рая.

Цветут сады там круглый год,
Там арфы ангелов летают,
А в жизни короток так срок...
А как же в рай тот попадают?

... Гуляет ветер на полях -
Колосья ловят каждый взглядом,
По-правде рай не в небесах,
А там, где ты со мною рядом.


Рецензии