Тропарь св. праотцу Аврааму

Глас 3-й

Божию гласу внемля/, отечество твое
и богов суетных оставил еси/,
в землю обетованную вселився/
и тамо Чудную Троицу узревый/,
отцом верующих нарещися сподобился еси/,
праведный Аврааме отче наш/,
моли Христа Бога//, укрепити
веру и спасти души наша.


Рецензии