Навкруги лиш сине небо та солоне море

Навкруги лиш сине небо та солоне море
А розлука iз тобою, не таке вже й горе

Впало сонце у долонi променем ясним
Не шкодуй що не зiмною, не зiмной так зним

Тобi ж байдуже на вiрнiсть, то пустi слова
Хтось сьогодні, завтра інший, в кожного бува

Головне щоб хтось новенький, не такий як я
Мов та шмара придорожня, з х@я на х@я
...
Щож, зiпсую вiрш гарнеький, з пiснi слів не вирвиш
Навкруги лиш тiльки курви, куди погляд кинеш
Городинец Сергей ©

Посвящается Я.Н.


Не забудьте послушать в аудио версии на страничке в контакте
http://vk.com/gorodinetc


Рецензии